Helsingin Sanomat - Ilmoitusmyyntipalvelu

Palvelut.

Me tehdään nettisivuja.

Aloitimme nettisivujen tekemisen vuonna 1995, jolloin internet oli yleistymässä kovaa vauhtia. Ensimmäiset projektimme alkoivat vuonna 1997 ja yrityksemme perustettiin 1999. Siitä lähtien olemme tehneet lukuisia verkkopalveluita, kotimaahan ja ulkomaille.

Verkkopalvelu-
kehitys

Ensin kuuntelemme ja keskustelemme, sitten suunnittelemme ja toteutamme. Meillä on laaja käsitys koko ajan kehittyvästä verkkopalveluiden maailmasta, ja tunnemme kuinka käyttäjät toimivat. Tunnemme verkkopalvelut läpikotaisin, mutta pyrimme yhteen tavoitteeseen: toimivaan verkkopalveluun.

Graafinen suunnittelu

Teemme suunnittelua monella osa-alueella: verkkopalveluiden visuaalisten ilmeiden suunnittelu, käyttöliittymien suunnittelu, yritysilmeet, kuvakkeet, kuvitukset, kuvien käsittelyt, 3D, animaatiot ja videot - kaikki mitä verkkopalvelusi tarvitsee.

Ylläpito & palvelimet

Yksinkertainen kotisivutila nettisivuillesi - tai kenties dedikoitu palvelin? Ylläpidämme useita palvelimia, jotka pitävät verkkopalvelustasi hyvää huolta. Apache, Nginx, PHP, MySQL, PostqreSQL... Jos et välitä tekniikoista, mutta haluat jotakin joka toimii, etsimme parhaan ratkaisun.

Periaatteemme.

Liiketoimintalähtöinen ajattelu

Teknologialähtöiset projektit ovat historiaa. Jokainen toteuttamamme projekti tähtää asiakkaamme liiketoiminnan kasvun edistämiseen. Oli teknologia mikä tahansa, tärkeintä on aina muistaa mitä ollaan tekemässä ja miksi.

Pitkät asiakassuhteet

Työmme jatkuu vaikka projekti olisi valmis. Koska muutos on pysyvä tila, käymme säännöllisesti läpi toteutettuja projekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme kehittämään palvelua entisestään. Vanhin asiakkaamme on vuodelta 1999 – niin korkealle tähtäämme.

Ketteryys

Ketterä (agile) on sana, johon törmää nykyään kaikkialla. Meille ketteryys on arkipäivää. Jokainen projekti pitäisi olla niin joustava, että lopputuloksesta tulee aina paras mahdollinen.

Tekniikat

HTML, PHP, JavaScript, JSON, CSS, Stylus, LESS, SASS, XML, MySQL, Apache, Nginx... Tunnemme työkalumme, mutta puhumme kielillä, joita ihmiset ymmärtävät.